Onze diensten
image-49-1.png (Demo)
image-50-1.png (Demo)
Wat is online marketing?
Online marketing

Naambekendheid vergroten, een website bouwen,  meer bezoekers genererenconversie verhogen of toch klantenloyaliteit versterken? Online Marketing helpt je dit te bereiken!

Maar wat is Online Marketing?

Online Marketing is marketing via het internet. Net als bij offline marketing is hierbij het doel om klanten te werven of bezoekers kennis te laten maken met uw onderneming. Omdat er tegenwoordig steeds meer gebruik wordt gemaakt van internet. En je als onderneming het contact met je klanten niet wil verliezen, heeft Online Marketing als doel bezoekers naar jouw online pagina of bedrijf te trekken. Van een website bouwen tot de nieuwste Google technieken. MarkOut staat voor u klaar!

Scroll door onze diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Een flitsende website
Web development

Elke onderneming die zichzelf serieus neemt zorgt voor een mooie en professionele website. Van uithangbord voor je bedrijf tot websites met webshops, MarkOut ontzorgd! 

Wij houden via tools bij waar het webverkeer op uw website vandaan komt. Door middel van onze tools hebben wij inzicht op wat voor manier we de online campagnes kunnen aanpassen voor een optimaal rendement.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze webdesign specialist en creëer uw gepersonaliseerde digitale handdruk. Begin vandaag met het bouwen van je nieuwe website.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Op maat gemaakte webshop
Webshop

Online bestedingen blijven toenemen. Voor elke ondernemer is dit natuurlijk een mooie kans! Of u nou alleen een webshop heeft of ook een fysieke winkel.  Als ondernemer is het daarom belangrijk om ook online uw producten en diensten aan te bieden.

De software waar MarkOut webshops mee bouwt is geschikt voor elk type onderneming, van kleine startups, MKB tot grote bedrijven. Heb jij een webshop via ons dan heb je volledig inzicht over orders, voorraad en retourzendingen. MarkOut draagt zorg voor periodieke verkooprapportage en geeft inzicht via welke weg uw klanten de website hebben gevonden. Door deze informatie kan uw onderneming, indien nodig, snel schakelen tussen verschillende soorten (online) campagnes met als doel de conversie te verhogen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid een webshop aan uw eigen bestaande website te bouwen. Bekijk op onze homepage de laatste gemaakte webshops.  Wij staan voor service op maat met als primair doel uw bedrijf te laten groeien!

Online reclame maken
Online adverteren

Reclame op social media is tegenwoordig net zo vanzelfsprekend als het gebruik hiervan. Dagelijks zitten in Nederland miljoenen mensen op verschillende social media platforms. Elke dag is dus een gelegenheid om uw onderneming op verschillende social media te etaleren. Denk hierbij onder meer aan: Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat en Twitter. Omdat het aantal social media gebruikers blijft groeien wordt het adverteren op social media steeds belangrijker om het contact met je klant te behouden.

Shopaholic, student, autoliefhebbers, jonge moeder, globetrotter of horecatijger?

Doordat iedereen zijn online handelingen gevolgd worden kan elke onderneming zeer doelgericht targeten. Dit houdt in dat de online zoekmachines en social media kanalen exact weten wat voor interesses consumenten hebben. Hierdoor kan MarkOut exact de doelgroep bereiken die u wil.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken van online marketing.

Bottom-Back.png (Demo)
Hoger komen in google 
Google Ranking

Termen zoals SEO, SEA of Snippets schieten om je oren wanneer het gaat om vindbaarheid in Google. Maar wat houdt het nou precies in? En belangrijker nog… Wat is noodzakelijk voor je bedrijf? Met onze specialisatie in SEO en SEA helpen we u graag verder. Wanneer wij een website maken wordt er altijd het SEO pakket gratis meegeleverd. Doormiddel van SEO zal de website bovenin Google komen wanneer er wordt gezocht op relevante zoektermen. Heeft u al een bestaande website, maar wil u toch graag bovenin Google komen? MarkOut helpt u graag verder! Ook zijn wij gespecialiseerd in SEA. Bij SEA wordt er aan Google betaald om bovenin te staan. Dit is zeker niet altijd noodzakelijk alleen kan handig zijn om uw concurrentie voor te zijn. Neem contact met MarkOut op om te kijken wat het beste voor uw bedrijf is!

Onze klanten vertellen graag over ons!
Wat zeggen onze klanten?
Stichting Article 25 Foundation

MarkOut levert niet alleen vakwerk van het hoogste niveau, maar doet dit ook nog op een manier die je zelden tegenkomt. Onder de bevlogen leiding van Frank hoef je nooit te wachten op een antwoord en wordt elk probleem instant voor je opgelost. Geweldige dienstverlening op een warme en menselijke manier, kortom; MarkOut is een musthave voor ieder bedrijf.

Meijer & Van der Vlis Advocaten

“MarkOUt heeft ons uitstekend geholpen met het realiseren van onze nieuwe website. Na de eerste kennismaking is MarkOut direct aan de slag gegaan met onze wensen. De communicatie hiertoe was duidelijk en daadkrachtig. Geen onnodige vergaderingen. Wel directe resultaten.

Over de inhoud/content van de website kunnen wij louter positief zijn. Strakke lay-out, prettig design en een logische opbouw. De totstandkoming en afronding van de website was snel en probleemloos.

Wat ten slotte nog opviel was de nazorg. MarkOut is altijd bereikbaar voor kleine of grote problemen. Deze worden altijd binnen een paar uur opgelost.

Al met al een zeer prettige samenwerking gehad met MarkOut. Absoluut een aanrader!”

Heatfan

”MarkOut is een klein bedrijf waarbij communicatie de key is. Ze denken erg goed met jouw bedrijfsmentaliteit mee. Hierdoor komen ze met verbeterpunten uit een onverwachtse hoek. Regelmatig op de hoogte gehouden worden en de altijd binnen de opgegeven tijdsduur. Ik ben zeer tevreden en ga niet meer bij ze weg!”

SolarOplossing

‘Ontzettend blij met Frank. Hij reageert snel en pakt zaken snel op. Verder zoekt hij altijd naar de oplossing. Hij heeft ons geholpen bij onze website ‘www.solaroplossing.nl‘, de reacties hierop zijn super positief. En we zijn er zelf ook heel blij mee, dat is natuurlijk het belangrijkste. Los van dat is Frank ook een hele gezellige gast. Snel weer een biertje!’

Start vandaag nog!
Waarom nog wachten?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.